Boks generelt - Booking

Kontakt os

Ring: +45 9811 6044

Mandag:   7:30 til 21:00
Tirsdag:   7:30 til 21:00
Onsdag:   7:30 til 21:00
Torsdag:  7:30 til 21:00
Fredag:    7:30 til 23:00
Lørdag:    8:00 til 18:00

Søndag:   8:00 til 18:00

Skriv mail:
7500@bbbb.dk

Kom forbi:

Ålborg:       som telefon tider
Randers:    ring for aftale
Holstebro:  ring for aftale

Glade gæster

"Der var god service ved såvel ankomst/afrejse. Fortrinelig morgenbord."

Jens fra Danmark
8,33 ud af 10 på danhostel.dk


"Staff at reception was extremely helpful and took time to show me to my room. Also at breakfast: the lady was so nice and friendly! The environment is very peaceful and I slept very well. The breakfast itself was a delight, with the hot rolls. The room was very clean. The standard is certainly better compared to hotels in the city: I heard colleagues complain about noisy vicinities. And also a nice surprise, I was not the only senior! Well done!"

Annemie - 97 % på hihostels

Gæstekøkken og vaskeri

 

Gæstekøkkenet er fuldt monteret og til fri disposition for vores gæster samt åbent døgnet rundt.

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier, som selv ønsker at stå for forplejningen under opholdet, og gæstekøkkenet kan derfor ikke anvendes af grupper.

Der er en stor spisestue i forbindelse med køkkenet, som også fungerer som dagligstue.

Der er ingen myndighedsgodkendelser af køkkenet - det vil i sagens natur være meget svært at få alle til at overholde en såkaldt "Plan for Egenkontrol". Derfor er det ikke tilladt at anvende køkkenet til tilberedning af mad til grupper. Vi kan ikke tage ansvaret for eller lægge ryg til kritik hvis eksempelvis der sker en salmonella forgiftning af en hel gruppe.

Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler på 1. sal, ved siden af dagligstuen. Der er ikke særskilt betaling for brug af maskinerne, men man skal selv huske sæbe.