Boks generelt - Booking

Kontakt os

Ring: +45 9811 6044

Mandag:   7:30 til 21:00
Tirsdag:   7:30 til 21:00
Onsdag:   7:30 til 21:00
Torsdag:  7:30 til 21:00
Fredag:    7:30 til 23:00
Lørdag:    8:00 til 18:00

Søndag:   8:00 til 18:00

Skriv mail:
7500@bbbb.dk

Kom forbi:

Ålborg:       som telefon tider
Randers:    ring for aftale
Holstebro:  ring for aftale

Glade gæster

"Der var god service ved såvel ankomst/afrejse. Fortrinelig morgenbord."

Jens fra Danmark
8,33 ud af 10 på danhostel.dk


"Staff at reception was extremely helpful and took time to show me to my room. Also at breakfast: the lady was so nice and friendly! The environment is very peaceful and I slept very well. The breakfast itself was a delight, with the hot rolls. The room was very clean. The standard is certainly better compared to hotels in the city: I heard colleagues complain about noisy vicinities. And also a nice surprise, I was not the only senior! Well done!"

Annemie - 97 % på hihostels

Beliggenhed

Vandrerhjemmet i Holstebro er beliggende i rolige omgivelser lige i udkanten af Holstebro centrum, med under 5 minutters gang til gågaden i centrum.

Det første, der møder øjet, når du går en tur gennem gågaderne er kunsten. Den er alle vegne. Skulpturer og springvand på torve og pladser. Højtsvævende skulpturer på toppen af Hotel Royal og Musikteatret, og udsmykninger nede i selve gågadens belægning.

Derfor har vi oprettet links til alle de seværdigheder og attraktioner, vi kunne forestille os, vores gæster kunne få brug for i forbindelse med deres ophold på vandrerhjemmet i Holstebro.

Her finder man bl.a. bus tider, åbningstider for indkøbsmuligheder i centrum, Restauranter, beværtninger mv.

 

Parkering:
Vi har fine parkeringsforhold i gården og en stor parkeringsplads ved indkørslen, som er gratis og ligeledes et cykelskur, som er til fri afbenyttelse.

Kørselsbeskrivelser:
Kør mod centrum og find Nørrebrogade, drej af i lyskrydset ind mod McDonalds og til højre med det samme, drej til venstre efter den røde blok, og du er fremme.

Fra Banegården:
Gå mod syd ad stationsvej (ned mod gågade), følg stien til højre opad Struervej, kryds Struervej lige efter banen, og gå nedad Fredericiagade til du kommer til McDonalds, modsat McDonalds indkørsel ligger Sysselting, gå opad denne, til du er forbi den røde blok, og tag indkørslen til BBBB i Holstebro, Indgangen er på den højre side af den store røde bygning.